• +32 477 59 13 88
  • +32 483 29 66 28
Probio'Tabs

Probio'Tabs

Inwendige zorg

19.5

reguleert de darmflora, vermindert opgeblazen gevoel en winderigheid, ook toe te dienen na inname van een antibioticum, diarree. Het duo probiotica en biergist zorgt voor goede bacteriën en voedingsstoffen die hun ontwikkeling bevorderen. Door de bijdrage van Enterococcus faeciunum, een natuurlijk bestanddeel van de darmflora, kan de flora opnieuw worden ingezaaid en wordt de pH van de darm gehandhaafd. Enterococcus faecalis is een symbiotische grampositieve bacterie die van nature het spijsverteringskanaal van honden en katten bewoont.

Schurft, eczeem of jeuk: of het nu gaat om een allergie, parasieten of een ziekte, honden of katten zijn vaak vatbaar voor huidproblemen. Dit soort problemen gaat vaak gepaard met een disbalans van de darmflora of pathogene flora. Probiotica voeden en ondersteunen de flora actief.

Probiotisch: Enterococcus faeciunum micro-ingekapselde levende micro-organismen 1.75X10 9, biergist.
Kan gebruikt worden tijdens dracht, borstvoeding en voor puppy's en kittens. (zonder dierlijke producten). 100% natuurlijk.

Verpakking: potje met schroefdop: 100 tabletten.

Probio'Tabs

  • Honden: 15 tot 20 dagen of continu afhankelijk van de situatie / 1 tablet per 10 kg gewicht
  • Katten: 1/2 tablet 15 tot 20 dagen of continu afhankelijk van de situatie

 

Produits similaires

Relax tabs

Inwendige zorg

Relax tabs

stuk
22,00 €
Rupture de stock

Door voortzetting van uw bezoek aan onze website , accepteert u het gebruik van cookies om ons in staat om uw gebruikerservaring te verbeteren. Meer lezen