• +32 477 59 13 88
  • +32 483 29 66 28

Algemene verkoopsvoorwaarden

Enkel onderstaande verkoopvoorwaarden zijn geldig. Zij vervangen alle andere tenzij een voorafgaandelijke duidelijke en geschreven derogatie. Vital’Herbs kan soms heel gericht verplicht worden sommige bepalingen van de algemene verkoopvoorwaarden te wijzigen. Wij raden u daarom aan ze altijd goed te lezen vooraleer u onze website bezoekt. Wij gaan er van uit dat u ze bij elke validatie van uw bestelling, zonder voorbehoud aanvaard.

Bestelling

We bieden u 4 bestellngmogelijkheden aan :

Vital'Herbs, Zoma srl, Chaussée de Tubize 485 M, 1420 Braine-l'Alleud, Belgique


Om de prijs van uw bestelling te berekenen, moet u rekening houden met :

Betaling

Validatie van de bestelling

Bij validatie van uw bestelling verklaart u zonder voorbehoud volledig akkoord te gaan met de bestelling en met de algemene verkoopvoorwaarden. Een bestelling is slechts gevalideerd bij volledige betaling. De verzending wordt uitgevoerd na akkoord van het centraal bankkaartennetwerk.

Levering

De indicatieve levertijd wordt duidelijk aangegeven tijdens het bestelproces voor beschikbare artikelen (vanaf ontvangst van betaling). Deze varieert afhankelijk van het land van bestemming (zie hieronder). Alle bestelde artikelen worden geleverd zolang de voorraad strekt. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de bestemming van de bestelling. Jouw bijdrage in de verzendkosten is als volgt:
Levering is GRATIS vanaf €60 in België.
Levering is GRATIS vanaf 79€ voor Frankrijk, Duitsland, Nederland & Luxemburg.

Levering in BELGIË

GRATIS vanaf 60€
0-25kg : 6€
Levertijden : 2-4 werkdagen

Livraison en FRANCE METROPOLITAINE
GRATIS vanaf 79€
0-2kg : 8,50€
2-25kg : 10€
Levertijden : 3-7 werkdagen

Livraison en ALLEMAGNE / PAYS-BAS
GRATIS vanaf 79€
0-25kg : 7€
Levertijden : 3-7 werkdagen

Livraison au LUXEMBOURG
GRATIS vanaf 79€
0-25kg : 8€
Levertijden : 3-7 werkdagen


Levering voor de rest van de wereld : contacteer ons via info@vitalherbs.be

 

Ontvangst van de goederen

Bij afwezigheid ontvangt u een bericht in uw brievenbus van ons bezoek. Uw goederen bevinden zullen zich bevinden in de lokalen van de vervoerder.
Ga bij ontvangst van uw goederen en in aanwezigheid van de leverancier onmiddellijk na of de goederen in goede staat zijn (verpakking en inhoud). Pas daarna tekent u de leveringbon. De goederen worden altijd vervoerd op verantwoording van de bestemmeling. Deze kan zich echter beschermen tegen de vervoerder door samen met de vervoerder elke onregelmatigheid te laten vaststellen bij de levering.
Bij een verkeerde bestelling vragen wij u ons dit te melden per mail, fax of brief op de dag van de levering zelf of ten laatste binnen de 2 werkdagen na levering. Na deze termijn is uw klacht niet meer geldig. Ligt de vergissing bij ons dan krijgt u de kosten van verzending en terugzending terugbetaald doch het bedrag van de terugzending mag niet hoger liggen dan 1,5 keer het bedrag van de gefactureerde verzendingkosten. Elk artikel waarvan de originele verpakking geopend of beschadigd is, wordt niet terugbetaald.

Geschillen

Bij geschil zijn enkel de rechtbanken van Nivelles bevoegd.

Door voortzetting van uw bezoek aan onze website , accepteert u het gebruik van cookies om ons in staat om uw gebruikerservaring te verbeteren. Meer lezen