• +32 477 59 13 88
  • +32 483 29 66 28
Derm'Care Zinkoxyde

Derm'Care Zinkoxyde

Uitwendige zorg

28.5

Crème met vele eigenschappen. Rustgevend, beschermend, genezend en regenererend, gemakkelijk aan te brengen. 100% natuurlijk product, zonder chemische toevoegingen of kunstmatige conserveringsmiddelen. Bevordert vachtgroei, stoot vliegen en andere insecten af van de wond en beschermt tegen UV-stralen tegen de zon om littekens te beperken. Mok / crevasse / snijwonden / brandwonden/schaafwonden. Derm'Care voedt, hydrateert en verzacht diep om regeneratie van de huid te bevorderen.Derm'Care wordt gebruikt voor externe huidverzorging, het biedt ook paarden maximale bescherming tegen de nadelen van de zomer.  Kan gebruikt worden bij honden, katten. Aangename geur, blijft niet hangen, zijdeachtige textuur.


VERPAKKING: Pot van 500 ml

  • zinkoxide
  • leem
  • rozemarijn, kajapoetboom, tijm, eucalyptus, citroen.

Derm'Care Zinkoxyde

Breng een of twee keer per dag aan op beschadigde / gesneden / gekraakte gebieden.

Goed sluiten na gebruik - Buiten het bereik van kinderen houden - Bewaren op een koele, droge plaats, weg van licht. 


Heeft u een vervolgvraag? Wilt u persoonlijk advies dat is aangepast aan de specifieke behoeften van uw paard? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch. U kunt ook vragen om contact met u op te nemen.

Produits que vous pourriez aussi aimer

Produits similaires

Door voortzetting van uw bezoek aan onze website , accepteert u het gebruik van cookies om ons in staat om uw gebruikerservaring te verbeteren. Meer lezen