• +32 477 59 13 88
  • +32 483 29 66 28
Superflex +Tabs

Superflex +Tabs

Kruidenmengsels

31

ondersteunt de kwaliteit en functie van gewrichten en spierflexibiliteit. Ontworpen voor honden met stijfheid en musculoskeletale aandoeningen. Ideaal voor pijnlijke gewrichten gedurende het hele jaar. In de vorm van tabletten die gemakkelijk direct in de mond te geven zijn.

  • Voedingssupplement

Methyl-sulfonyl-methaan (MSM) is een rijke en natuurlijke bron van organische zwavel. Zwavel komt in hoge concentraties voor in het collageen van de huid, gewrichten en bloedvaten. In de gewrichten is het betrokken bij de productie van chondroïtinesulfaat, glucosaminesulfaat en hyaluronzuur, waardoor het kraakbeen zijn elasticiteit krijgt.

Glucosaminesulfaat en chondroïtinesulfaat zijn in extra biologisch beschikbare vorm aanwezig in Superflex +. Ze zijn belangrijk voor de regeneratie van gewrichtskraakbeen en de vorming van bindweefsel. Het zijn de belangrijkste bouwmaterialen voor de aanmaak van kraakbeen en vocht voor de gewrichten. Ze zorgen zo voor elasticiteit en smering van de gewrichten.

Harpagophytum: planten die bekend staan om hun ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen bij reuma, osteo-artritis en andere gewrichtsaandoeningen.

MSM 300 mg, glucosaminesulfaat 300 mg, chondroïtinesulfaat 200 mg, harpagophytum, bamboe, paardestaart, Canadese fijnstraal

  • Hond 1 tablet voor 15 kg gewicht.
  • Katten 1/4 tablet

    4 tot 6 keer per jaar naar behoefte, per periode van 30 dagen of continu indien nodig.
    
    Bruikbaar tijdens dracht, borstvoeding

Produits similaires

Door voortzetting van uw bezoek aan onze website , accepteert u het gebruik van cookies om ons in staat om uw gebruikerservaring te verbeteren. Meer lezen