Fyto

Voordelen van de zorg door planten

Ondanks een enorme vooruitgang in de moderne geneeskunde heeft fyto zorg veel voordelen. Laten we niet vergeten dat de mensen lang geleden alleen maar planten hadden om zich te genezen. Vandaag komen die behandelingen terug op basis van kruiden. De doeltreffendheid van antibiotica wordt steeds slechter. De bacteriën en de virussen zijn steeds meer bestand tegen deze geneesmiddelen. Fyto zorg heeft natuurlijke geneesmiddelen aan te bieden, deze zijn doeltreffend en worden zeer goed door het paardenorganisme opgenomen. Paarden zijn planteneters, zijn spijsverteringsorganen zijn perfect en ideaal gebouwd om deze planten in zijn geheel op te nemen. Paarden houden van de smaak van de planten, ze zijn 100% natuurlijk, bevatten geen conserveringsmiddelen of chemische aroma’s. Gebruik van planten heeft nog een ander voordeel: er zijn geen neveneffecten, de planten kunnen het hele jaar door gegeven worden.

Voedzaam en geneeskrachtige planten.

Het paardenorganisme kan zich meestal beter aangepassen aan een kruidenkuur dan aan een chemische behandeling. Paarden en planten leven al sinds duizenden jaren samen. Het paard is gewend om verschillende planten te eten en deze gemakkelijk te verteren. Alle voedzame bestanddelen van de planten worden zeer goed door het paardenorganisme opgenomen.

Kwaliteitscontrole.

Om het beste uit de krachtige planten te halen, moeten de kruiden van eerste kwaliteit zijn. Dat vereist dat ze in goede conditie worden geteeld, keurig worden gedroogd en goed worden bewaard op een droge en donkere plaats. Het is belangrijk om de consumptiedatum te respecteren. Vital’Herbs engageert zich om enkel kruiden van de beste kwaliteit te gebruiken.

Onze planten.

Er zijn ongeveer 500.000 planten op onze aarde, ongeveer 10.000 hiervan bezitten medicinale eigenschappen. Wij gebruiken 45 verschillende planten in onze mengsels. De meeste van hen zijn enorm bekend en worden al lang over de hele wereld gebruikt. Al deze planten zijn wetenschappelijk onderzocht en beïnvloeden doeltreffend de gezondheid van uw paard.

 

 

 

 

Kwaliteit Vital'Herbs

Wij bieden aan de eigenaars van paarden, fokkers, ruitercentra en mensen in het vak een gamma van 100% natuurlijke producten en professionele kwaliteitverzorging die aangepast zijn aan de specifieke behoeften van ieder paard. Onze voedingssupplementen, planten en verzorgingslotions zijn allemaal natuurlijke produkten die getest zijn en een referentie hebben die perfect nagegaan kan worden. Al onze producten worden in Belgie samemgestelt. Onze etherische olien zijn allemaal 100% natuurlijk en zuiver. Onze planten worden specifiek afgestemd op de morfologie van het spijsverteringsysteem van de paarden.

Door voortzetting van uw bezoek aan onze website , accepteert u het gebruik van cookies om ons in staat om uw gebruikerservaring te verbeteren. Meer lezen