• +32 477 59 13 88
  • +32 483 29 66 28
Tix'Phyt

Tix'Phyt

Onze packs

19

Rust tijdens de zomer: weert teken, vlooien, muggen en schurft op duurzame wijze voor uw honden. 100% natuurlijk. Tix'Phyt Spray is ontwikkeld voor grote honden. Voor kleine honden en katten: Tix'Phyt druppels.

De etherische oliën in Tix'Phyt kunnen ook veilig bij katten worden aangebracht. Sommige etherische oliën zijn namelijk giftig voor katten, zoals tijm, oregano, kruidnagel, basilicum, grapefruit, cipres, spar, jeneverbes, kamfer, pepermunt, kaneel, laurier, den, citroen of sinaasappel.

Essential oils of: Tea tree, lavender, eucalyptus, geranium, vegetable oil of macadamia, jojoba, margosa, sweet almond.

hond: breng elke 5 tot 7 cm 1 druppel aan op de wervelkolom en 1 druppel onder de oksels en de borst gedurende 2 dagen achter elkaar. Daarna om de 15 dagen.
Kat: 2 druppels achter het hoofd en aan de basis van de staart, om de 8 tot 15 dagen te herhalen of vaker, indien nodig.

Vermijd contact met ogen en slijmvliezen, niet in laten slikken. Tix'Phyt kan ook helpen bij het laten loslaten van een teek als deze al is geïmplanteerd. Om dit te doen, doe je gewoon een paar druppels op de teek en deze zal binnen 24 uur loslaten.

De frequentie van toediening en de hoeveelheid product zijn afhankelijk van de gevoeligheid van elk dier voor parasieten en het milieu, bijvoorbeeld in een appartement in de stad, op het platteland of op een boerderij. In zeer zeldzame gevallen kan uw huisdier een reactie op etherische oliën hebben. Stop dan de toediening.

Produits similaires

Door voortzetting van uw bezoek aan onze website , accepteert u het gebruik van cookies om ons in staat om uw gebruikerservaring te verbeteren. Meer lezen