Lympha'Draine

Lympha'Draine

Kruidenmengsels

43

Specifiek mengsel dat de bloed- en lymfecirculatie ondersteunt en activeert om de afvoer van metabolische afvalstoffen uit het lichaam te versnellen. Paarden met verzwakte achterpoten, de vier ledematen of de schede. Ideaal bij boxoedeem, hoefbevangenheid, geïmmobiliseerd paard. Te gebruiken voor het behoud van een goede bloedsomloop.

Voedingssupplement voor paardachtigen.

Centella Asiatica: veneuze insufficiëntie, In India, China en Indonesië zijn de geneeskrachtige eigenschappen van Centalla Asiatica al meer dan 2000 jaar bekend. Naast zijn bruikbaarheid voor het behandelen van wonden, huidproblemen en het behandelen van veneuze aandoeningen. Plant die de bloedvaten verwijdt.

Mélilot Officinale: helpt bij het bestrijden van doorbloedingsstoornissen dankzij zijn venotonische eigenschappen. Het wordt gebruikt tegen verschillende aandoeningen zoals oedeem, spataderen.

Moerasspirea: bevat salicylderivaten die het ontstekingsremmende eigenschappen geven, het is ook een effectief diureticum.

Rode wijnstok: is effectief bij de behandeling van stoornissen in de bloedsomloop.

Centella Asiatica, Mélilot Officinale, Moerasspirea, Rode wijnstok.

  • Proteïnen: 12,1%
  • cellulose:  24,5%
  • vetten: 6,5%
  • as: 7%
  • Paarden :3 maatscheppen per dag
  • Pony : 1 1/2 maatscheppen per dag

 

Door voortzetting van uw bezoek aan onze website , accepteert u het gebruik van cookies om ons in staat om uw gebruikerservaring te verbeteren. Meer lezen